27. ledna 2017

Nenaplněný potenciál a filosofie současnosti

Ano. Predpeklí za celý rok existence nedokázalo naplnit svou myšlenku. Tou bylo, stvořit místo jedinečné svou rozporuplností které nevěří ničemu. Tímto způsobem se lidi učí samostatně přemýšlet. Když medium přináší názory ze všech různých stran, je skutečně nezávislé.

Takové bohužel nemůžou existovat. Vlastník vždy zveřejní jen to co sám chce, co je mu ku prospěchu. To co existuje kolem něho samotného. Nedokáže se odpoutat od svého života - obyčejného člověka a přinést i něco od "nepřátel". Pokud by to udělal, má to své úskalí. Přináší to do života jistý zmatek a schizoidnost. Takový ale už samotný život je, jen ty změny probíhají pomaleji a postupně.



Žádná absolutně skvělá filosofie neexistuje. Život je takový, jak vás určí společnost. Podle toho se přidáte k té či oné filosofii. Nemáte to pod kontrolou, to je iluze. Všechno vzniklo ještě před vaším rozhodnutím, je to velice snadné předvídat. Společnost vás má přesně tam, kde vás má mít aby jste plnili svou roli.

Jakákoliv nejvyšší autorita je automaticky brána jen jako zlo. Jako žid který prahne jen po penězích. Ovšem není to tak jednoduché. Cílem nejbohatších lidí na světě není jen tvořit války a spřádat peníze. Oni se vás snaží udělat šťastnými, jen to z nějakého důvodu stále nestačí. Je to dobrá vlastnost, chtít víc. Je dobrá pro nás všechny. Když jsou budhisti se vším naprosto spokojeni, nikam to nevede.

Co všechno pro nás udělala televize! Vždyť bez ní bychom stále jen něco pyklili. Přináší nám stabilitu a řád. Do socioligie člověka nějak zásadně nezasáhla, ten je už po generace stejný.

Zajímavé je že vůči televizi jsou jistí lidé imunní (či je to přesně naopak?)
Vražd kvůli malichernostem je méně, protože si člověk uvědomí o co všechno příjde. O majetek, o to pohodlíčko. Říkám si, nešlo to i bez toho?
Zdá se, že je to naprosto stejné jako předtím. Tím pádem propaganda cílí jen na zisk, ne na evoluci v něco lepšího. Je to docela sranda, jak si lidi dnes myslí jak jsou strašně chytří, že by žádného kníratého židáka co chce vyhubit židy a zajistit blaho neuctívali.

Vemte si jižní Ameriku. Státy jako Mexiko. Brazílie ve kterých se stane nejvíc zločinů na světě. Co to vlastně znamená, jak si to máme vysvětlit? Je to nižším vzděláním, inteligencí, kultůrou? Oč vlastně jde?  Proč se někde lidé zabíjejí jak prasata a jinde lidi trpí depresí a raději provádějí destrukci sami na sobě? Jsou lidštější? Chovají se tak, jak by se lidi měli chovat? Jsou to obětí marxistické a demokratické propagandy? Podstatné je to, že na lidském životě vůbec nezáleží. To se nám snaží sdělit média tady, humanismus. Realita je ošklivější. hnusná ba přímo brutální. Jen málo lidí si to tady, v naší pohodičkové kavárenské společnosti uvědomí. Že jsme jako ti vepři na jatkách. Že autority sledují úplně jiné cíle, nad kterými ani nemáme představu.

Esoterično existuje? Možná, ale dnes je hromadně znásilněno. Esoterici využívaj banální podstaty psychoanalýzy. Nic víc. Rok 2012 nebyl konec světa, ale prý neco znamenal. Co to bylo? Prošli lidé uvědoměním něčeho? Jak by to bylo k sakru možné? Lidi by chtěli nového Hitlera, co by je zbavil uprchlické krize. To snad ne!

Bude třetí světová válka? Jistí chytří lidé praví že ano. Je to snad jen jejich zbožné misantropické přání? Chce tedy každý "normální" člověk aby se něco stalo? Jestli dřív svět byl skutečně rozdělen, tak dnes je sjednocen pod jedinou vládou. Nemusíte tomu věřit, ale můžete. Nebo se jedná o boj starého světa, konzervatismu proti novodobé demokracii? Boj rodiny vůči GLBT? (Proč je vlastně lesba na žačátku? Vznikla dřív jak gay, nebo je to součástí feminismu? Není gay vlastně i lesba, tedy homosexuál - milovník vlastního pohlaví? Proč dnes chtějí všechno členit, když se to dá shrnout? Je potřeba témat ke studiím genderu)
Ať jedno či druhé, Misantrop to řekl dobře - a ne, nebudu uvádět žádný citát, všechno čtení pro váš rozvoj.

Vede to teda vše k vyvraždění naprosté inteligence (krom té nejvyšší)? To už tady bylo několikrát, a je celkem fuk o jaký režim šlo. Jakmile byla inteligence proti, či jen prostě byla tak bylo potřeba ji zneškodnit. Dá se to udělat i jednodušším způsubem, udělat ze studia parodii. Vytvořit ji v naprostém rozporu vůči inteligenci samotné. Například ty studia pohlaví. To inteligentní člověk nemůže studovat, protože má rozum. Když tedy nahradíte inteligenci, snadno ovladatelnou "inteligencí", kterou sami vytvoříte - je to dokonalý systém. No, zkuste se zaměstnat do nějaké dlouhodobější psychiatrické "léčebny", třeba na nějakého génia, který má odpověd na všechno narazíte (pokud po vší té chemii ještě vůbec může mluvit).

He, tak to by bylo co se týče konspirace - či reality? Nikdy nemůžete vědět čeho se zrovna dotknete. Váš rozum je založen na jejich, tím je značně ovlivněn a jste připraveni o vlastní rozvahu, která se udává zase podle toho co víte - tedy podle jejich hodnot.

Berte to jako návrat ne-autocenzurního Limba. ANO, bude skutečně líp.



2 komentáře:

  1. Have you ever considered creating an ebook or guest authoring on other
    sites? I have a blog based upon on the same subjects you discuss and would really like to have you share some
    stories/information. I know my readers would appreciate your work.
    If you're even remotely interested, feel free to
    shoot me an email.

    OdpovědětVymazat

Pro koho to vlastně píšeš a jaké je tvá motivace?