30. července 2016

Jak lidé odmítají Pravdu

Lidské bytosti na Zemi rádi odsuzují Pravdu tvrzením, že je prostě nesmyslná. Nazývají ji například "legrační",“šílenou" nebo "zábavnou." Kromě toho automaticky ignorují ústa pravdy jako "standardně-postižené schizofrenií, kteří jsou zjevně mimo kontakt s realitou" Lidé se zoufale snaží označovat posly pravdy jako neprůzračné, psychicky labilní, nelogické, a tak egocentricky zaměřené, že nemohou vidět věci tak, jak ve skutečnosti jsou. Jedná se o velmi pohodlný způsob jak se jí rychle zbavit a pokračovat ve svém pohodlném životu.


Kromě toho, když lidé přijdou na informace jako je tato, mylně předpokládají, že jsou nějak intelektuálně na výši nad ostatním. Začínají s předpokladem, že jejich vyznání je správné a z jakéhokoli důvodu, vehementně odmítají uznat možnost, že mohou být klamáni po celou dobu jejich způsobu víry. A tak, když jsou konfrontováni protichůdnými důkazy, automaticky je odmítnou.

Faktem věci je zkušenost, že lidské bytosti jsou ve skutečnosti tak pošetilé si myslet, že jejich konvenční vidění světa je vrchol racionality. Opomíjejí faktor úmyslného podvodu svým logickým myšlenkových procesům a tak se jim nepodaří si uvědomit, proč jediným důvodem, že se jejich názor na svět zdá tak racionální, je proto, že jejich pohled na svět je složen z nepřeberného množství lží a zkreslení. Takže k jedné z největších ironií vůbec – Lidé si myslí, že lži, kterými jsou krmeni jsou realitou, a že pravda je na druhou stranu bláznivá, nerealistická a bizarní.

Je to opravdu úžasné, jak jsou lidé schopni přijmout jeden ze Zemských způsobů víry (ať už jde o konkrétní náboženství nebo ateismus), projít příslovečné dveře osvícení (jak si to alespoň myslí), zavřít za sebou dveře a už se nikdy nepodívat zpátky. Ještě horší je, že nejsou hrdí na to podívat se zpátky – jsou hrdí na svou vlastní tvrdohlavost.

Jakmile jsou vystaveni pravdě, rozhodnutí o jejím zesměšnění se projevuje tak rychle. Jeden by se mohl mylně domnívat, že lidské bytosti jsou ve skutečnosti roboti, kteří byly naprogramovány, aby takto učinily.


Pokud tedy lidé opravdu chtějí na někoho ukázat prstem. Na někoho kdo se neangažovalo ve vážném kritickém myšlení, měli by jít k nejbližšímu zrcadlu a ukázat na sebe (než se snažit ukazovat na posly pravdy).

"Je toho mnohem víc na tomto světě než učí v našich školách, ukazují v médiích, nebo hlásá církev a stát. Většina lidstva žije v hypnotickém transu, který berou jako realitu, což je ve skutečnosti místo toho zkroucená napodobenina Reality. Kolektivní sen ve kterém jsou převrácené hodnoty, lži jsou brány jako pravda a tyranie je přijímán jako bezpečí. Užívají si svou nevědomost a lpí těsně k neštěstí, které jim dává identitu "(Thomas Cox, montalk.net).

Přeloženo z Truthism.com
Návštěva webu jen pro slabé povahy

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pro koho to vlastně píšeš a jaké je tvá motivace?