9. června 2016

Velký rozpor takzvaných "Racionalistů"

Nemáte přístup k přísně utajovaným vládním informacím nebo k přísně utajovanými vládním zařízením. Nejste členy žádných tajných spolků. Kromě toho jste se nenarodili před 5000 lety, takže jste nebyli schopni vidět vývoj historie neposkvrněně, tedy vlastníma očima.

Navzdory všem těmto nepopíratelným faktům tvrdíte, že už víte co je Pravda. Takže stejně jako fakticky víte že 1+1=2, také tvrdíte že víte co je Pravda. Jak je to sakra možné?!

Přes kompartmentalizaci jste schopni uznat skutečnost, že vládní tajemství existují a že tajné spolky taky existují, zároveň však prohlašujete, že už nějak víte co je pravda. Povídejte mi o tom "být iracionální".

Ve skutečnosti zakládáte pravdu na tom, co vám řeknou media a světové autority. A vy jste tak hloupí že porovnáváte čtení o události v historické knize k vidění té samé události vlastníma očima. Nevěříte náboženským textům, ale stále věříte vládním dokumentům jako historické knihy a vládnímu systému víry - vědě. Jako praktikant selektivního uvažování se ptám, jak si dovoluješ si říkat "racionalista" ?

Přeloženo z Truthism.com
Návštěva webu jen pro slabé povahy

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pro koho to vlastně píšeš a jaké je tvá motivace?