19. června 2016

#FreeHate


Ano, vskutku. Jsem člověk plný nenávisti. Nic jiné mě víc neuspokojuje, než nenávidět. Je to zdravá lidská vlastnost. Opakem je milovat vše živé, bez nějakých opodstatněných důvodů. K tomu je potřeba pravidelný přísun drog.
Na ty nemám peníze, protože jsem socka. Nenávist je to jediné co mi zbývá.
Denně ji musím pouštět mezi lidi. Jinak bych se rovnou mohl stát sluníčkem. Oni svoji ideologii taky šíří mezi lidi. Je ale nebezpečná, ba přímo nelidská. Moje vychází přímo z prvopodstaty člověka. Například šimpanz je pěknej hajzl, agresivní zvíře - ale člověk, ten to dovedl k dokonalosti. Ten šíří nenávist skrz #hatefree čoviny, či rovnou odpaluje bomby pro židáky z Izraele.

PC, tedy political correct. Co o tom říct? Stačí vidět poslední sérii South Parku aby jste věděli co je to za pindíky. Lidi kteří nic jiné nedovedou, ale rádi buzerují ostatní lidi - kteří se chovají jako LIDI! Na tomto webu nejsem politicky korektní, protože to není reálné a pravdivé, dělá to akorát bordel ve vyjádření názoru. Nemusím splňovat všechny společenské limity pro svůj názor. Pokud se drží pravdy, tedy faktických informací, je v pořádku a neměl by procházet cenzurou.

Házel bych postižené přes hradby jako za starověké Sparty. V čem je problém? Říše chce vychovat výborné bojovníky, schopné diplomaty či politiky. Postižený člověk nezastává ani jednu z těchto úloh. Je to příživník a zbytečný tvor co nemá žádnou hodnotu pro společnost. Z jakého důvodu je ho třeba uchovávat při životě? Mateřský cit? Matka trpí, jsou to samé starosti o člověka který nebude nikdy samostatný. Společnost ale nakazuje, že by měl žít - přestože ve 14ti letech rozmazává hovna po bytě. Je to následek všech těch sluníčkářů, kteří přidávájí do světa více problémů než řešení.

Není to jen o postižených, to zdaleka ne. Celá ta pseudohumanistický ideologie je špatná a ubližuje celé společnosti. Přesto, že tyto praktiky schvaluje jen minimum společnosti, stále funguje a má veliký vliv na dnešní svět. Za podpory velkých rypáků se takto pomalu ničí svět, který fungoval dobře. (kecám)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pro koho to vlastně píšeš a jaké je tvá motivace?