1. června 2016

Co je to Pravda ?

Pravdou je pravda a nemusí být vždy politicky korektní nebo společensky přijatelná. Fakticky, pravda není v žádném případě politicky korektní a společensky přijatelná. Takže pokud jsi přišel pro konverzační materiál, přišel jsi na špatnou stránku. Pravda je větší než člověk a rozhodně se nepokloní k tvému sociálnímu statutu, osobním potřebám nebo nejistoty. Vaše svobodomyslné uvažování nemůže popřít co skutečně existuje.

Pravda není funkcí lidských emocí. Není v ní zajištěná komplexní dynamika lidské kultury, interakce a vztahů. Takže pokud vás pravda nutí se cítit "rozpačitě" či "trapně", pak je to jen váš vlastní problém

Jak už každý posel pravdy ví, lidské bytosti vždy stojí v cestě proti těm kteří šíří pravdu. Prostřednictvím takových taktik, jako vzájemný tlak a výsměch. Jestliže někdo svěří pravdu lidské bytosti, člověk se ho  bude snažit rychle stáhnout do nesmyslné reality, která je tu na světě označována jako "opravdový svět".

Pravda je nepřítel humanity. Pokud jsi otrokem lidské rasy, tak si navždy udržíš pravdu jen na délky paže. Proto je nutné si vybrat - lidstvo nebo Pravdu

Lidská mainstream koncepce reality existuje pouze v rámci zájmu udržení společnosti funkční a spořádanou. Nicméně, lidské bytosti si nesprávně myslí, že tato syntetická koncepce reality je Realita. Ještě horší je že falešní hledači pravdy se snaží přizpůsobit Pravdu s tímto syntetickým pojetím reality.

"Pravda je mimo společenskou přijatelnost. Pravda je nepřízpůsobivá a nevejde se do masivně tupých vzorů běžných vztahů a aktivit. ...Vyšší pravda nikdy nepříjde k někomu, který nikdy nepřipustil možnost jiné.
. ...Lidé nikdy nepátrají za jejich vlastní znalosti, protože nechtějí mít žádný rušivý posun v jejich znalostním schéma. Kognitivní systém je klidný a stabilní aby zabránil jakékoliv znepokojivé nové pravdě"(Gabriel Chiron," Pravda je Větší Než Člověk")

Přeloženo z Truthism.com
Návštěva webu jen pro slabé povahy

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pro koho to vlastně píšeš a jaké je tvá motivace?