28. května 2016

Hnus je realita

Hnus je zpravodajství z reality, které vypovídá o reálných životních situací. Hnus je základem fundamentálního principu, jímž je svoboda projevu, svoboda tisku a právo na informace. Tyto aspekty jsou základními a nezbytnými podmínkami pro realizaci zásad transparentnosti a odpovědnosti. Ty jsou zase nezbytné pro prosazování a ochranu lidských práv v demokratické společnosti.

Svoboda projevu je nejdůležitějším lidským právem. Je to JEDNO právo -  z kterého ostatní práva berou sílu.  Důležitost chránit toto základní lidské právo je uznáno národními a mezinárodními smlouvami, včetně Prvního Dodatku k US Ústavě, Článek 19 Všeobecná deklarace lidských práv Spojených Národů, Článek 4 Americké Deklarace práv a povinností člověka a sekce 2 (b) Kanadské Listiny Práv a Svobod.

Mezinárodní právo má svobodu projevu je chráněno ve všech fórech, včetně on-line tj. založené v rámci World Wide Web.

Historické demonstrace pro-cenzuru jsou většinou používány těmi, kteří nenávidí svobodu a pokrok. Jednoduše pro zastavení pravdy a vznikajících nápadů. To je neomluvitelné.

Poškození pro svobodu a vyjádření vlivem cenzury obsahu - jenom proto, že to někteří mohou považovat jako rouhavé, obscénní nebo nemorální by bylo zničující, a mohlo by být hluboce znepokojivé ke všem svědomitým lidem.

Příznivci cenzurování a morálních práv musí být představeni jako malý tyrani, kterými jsou
To je místo kde jsou weby z Hnusem důslední, v odhalování lží které jsou odhalovány jako oficiální pravdy hlavními médii jako jsou nesčetné případy policejní brutality, vládami sankciovaný terorismus, válečné kšeftaření, podněcování strachu a další nechutné praktiky které nespravedlivě zotročují lidi. 

Přeloženo z BestGore.com

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pro koho to vlastně píšeš a jaké je tvá motivace?